biografmuseet.dk
Forord | Kontakt
Din historie | Søg

BIOGRAFER
Oversigt | Pioner
København | Omegn
Nordsjælland
Vest, Midt & Syd
Bornholm
Møn & Bogø
Lolland & Falster
Fyn, Thurø, Tåsinge
Langeland & Ærø
Sydjylland | Øst
Midt-Vest | Nord

ROADSHOW
3 Falke Bio
Europa Bio
Kinopalæet
Grand Teatret
Imperial Bio
Lido | Folketeatret

7OMM FORMATET
Historie | Biografer
Film | Maskiner

FILM & SYSTEMER:
Todd-AO | Blow-Up
Ultra Panavision 70
Super Panavision 70
Super Technirama
Sovscope 70
Dimension 150
Cinerama
Omnimax
Showscan
Cinema 180
Sensurround
"Windjammer"
CinemaScope

NYHEDER

2024 | 2023 | 2022
2021 | 2020 | 2019
2018 | 2017 | 2016
2015 | 2014 | 2013
2012 | 2011 | 2010
2009 | 2008 | Arkiv

BIBLIOTEK
Premierer 1911-2020
Film- og Kinoteknik
Teknikkalender
Interview | Farvel
Filmfestival
Det Store Udland
Olsen Banden
Store Lærreder
 

Biografmuseet's Mission
Fra Bornholm til Skagen, Todd-AO er sagen: Læs om 70mm og Cinerama med de store knivskarpe billeder og fantastiske magnetlyd
• Artikler, nyheder og billeder fra den danske biografhistorie
• Alle læsere er inviteret til at skrive deres historie om oplevelser i de danske biografer

Indhold | Opdateret
Ris & Ros | Ansvar
 

Åbnet 1. januar 2005

Copyright © 1985 - 2070 "biografmuseet.dk". Alle rettigheder forbeholdes.
 

Besøg in70mm.com om 70mm film, Cinerama og alle de store filmformater

in70mm.com
 

"Borup - by med biograf - også i fremtiden"
Søren Rislund, formand for Foreningen Borup Kino, fortæller om udfordringerne med at drive biograf i en lille stationsby på Sjælland

Tilbage til forsiden
Skrevet og fotograferet af: Thomas Hauerslev. Dato: 29.11.2016
"Det er en fantastisk facade de har. Man har bare i den grad lyst til at komme indenfor i varmen og se film". Tommy Hald, Aalborg

Det første der kommer op, når man Googler Borup, er et link til Borup Kemi, byens store industrivirksomhed, og nogle referancer til Orthon bevægelsen, der i 1967 gravede sig ned i en blyforet bunker i udkanten af byen, imens de ventede på jordens undergang. Undergangen udeblev som bekendt og bunkeren er nedlagt for længst. Borup er en typisk dansk stationsby solidt placeret på den Sjællandske muld på jernbanestrækningen imellem Roskilde og Ringsted. Indbyggertallet ligger på ca 4600 sjæle med en stigende tendens.

Borup's gamle biograf KINO fra 1924 findes heldigvis endnu, kun 5 minutters gang fra stationen. KINO ligger på på Lindevej 3 og viser film kl 19:30, fem dage om ugen. KINO står i dag næsten som den så ud i 1943 med 164 originale og meget smukke træstole fra Odense Møbel- og Stolefabrik. De bagerste rækker er forsigtigt polstret, og de forreste rækker er autentiske og rustikke træsæder for den fordringsløse biografgæst.

Den daglige drift varetaget af "Foreningen Borup Kino", en gruppe på ca. 170 frivllig biografentusiaster, der passer godt på byens klassiske filmpalads. Interiøret er designet af Danmarks store biografarkitekt Holger Pind, der i sin storhedstid fra 1940erne til medio 1960erne, tegnede mere end 100 danske biografer. KINO er en af meget få biografer, der er tilbage fra den tid med det originale interiør intakt.

Selv om biografsalen's interiør er klassisk vintage med teaktræspaneler og trægulv, er det tekniske udstyr helt i top med en moderne digital BARCO fremviser fra Italienske Cinemaccanica,
seks DCI forstærkerne fra Crown og store velspillende JBL højttalere bag det 2 x 5 meter hvide lærred og ude i salen. Foreningen har siden 2012 repareret og sat KINO i stand i sådan en grad, at de kunne åbne dørene for borubitterne den 28. januar 2014 med premiere på ”Kvinden i Buret”. Siden da er foyer, toiletter, facade og meget mere sat istand i det omfang, der har været midler til rådighed.

Selve biografbygningen er præget af fortidens lemfældige omgang med koncepterne opvarmning og isolering, og står groft sagt som en uisoleret muret væg, uden nogen form for isolering, bortset fra maling og de nævnte teaktræspaneler. Der er naturligvis klassiske varmeapparater, som i de gode gamle dage blot blev sat på "fuld damp" når kolde vintre meldte deres ankomst. Opvarmning er dyrt i dag og foreningen vil gerne bringe KINO op på omgangshøjde med moderne opvarmning og isolering.

På invitation af formand Søren Rislund drog jeg en novemberdag til Borup med jernbanen for at fotografere KINO, og samtidig høre lidt om udfordringerne ved at drive en lokal foreningsbiograf. En biograf som de lokale støtter op omkring og sætter meget stor pris på som f.eks Mette Rasmussen skrev på Facebook: "Borup Kino er en utrolig hyggelig biograf, ja, næsten romantisk." I en tid hvor tendensen er, at flere forretninger lukker og efterlader tomme butiksvinduer i det lille samfund stråler KINO's røde neonskilt nu ud i natten og vidner om de store eventyr på det hvide lærred i Borup.

• Gå til galleriet: Borup Kino, 2. november 2016
 
Læs mere her:

• Gå til galleriet: Borup Kino, 2. november 2016

KINO Genåbnet 28. januar 2014 med nyt digitalt udstyr

Borup Kino's 80 års jubilæumsskrift, 2004

Kino, Borup

in70mm.com: AB Global

Internet link:


Borup Kino
Lindevej 3
4140 Borup

Telefonnummer til Borup Kino (åbner ca. 1 time før forestilling): 6468 6004

Facebook

Kulturforeningen Skovbo
 

Samtale med Søren Rislund, formand for Foreningen Borup Kino

 
Konsulent Asger Bak og Søren Rislund, formand for Foreningen Borup Kino, foran KINO, 3. november 2016.

Thomas Hauerslev: Hvordan ser Foreningen Borup Kino ud og hvad driver de frivillige?

Søren Rislund: Foreningen har p.t. omkring 170 medlemmer, og heraf er ca. 60 aktive. Du kan godt være medlem af foreningen, uden af være aktivt medlem. Medlemmerne har ingen fordele som sådan, men jo flere vi er sammen, jo vægtigere stemme taler vi med. Vi frivillige har behov for et fællesskab tror jeg. Jeg ellers har aldrig været foreningsmand. Jeg har drevet min virksomhed sammen med Jan Monrad, og det var meget nemt på direktionsgangen når vi kun var to. Mit foreningsliv kom for alvor til, da Brugsen, banken og Statoil lukkede i Borup inden for et år. De foretagender lukker, fordi de ensidigt fokuserer på en grøn bundlinie, og når den ikke længere er grøn, så vil de skide på Borup.

Og hvis der er nogen der skal ”bjærge" Borup, så er det ”borubitterne”, selv. Vi, der bor her, skal selv gøre noget. Mange tilflyttere med børn udtrykker, at selv om de har begrænset tid til at deltage i sådan noget, så er de glade for den biograf. Ungerne kan komme herop og blive opdraget til at være filmelskere og biografgængere måske. Så er vi jo nogle andre, der finder ud af, at vi ikke resten af vores dage bare gemmer sig bag sin ligusterhæk og sidde og pille næse.

Man er nødt til at gå ud og lave noget sammen med nogle andre, fordi det er så givende. Hvis man ikke tror på det, eller når at gøre noget ved den side, så kikser man et eller andet her i livet tror jeg. Ikke fordi jeg specielt er kommunist, for man kan jo sagtens have borgerlige fællesskaber, selv om det kniber lidt. Vi går slet ikke op i noget partipolitisk i det her. Her er projektet "Lad os lave en biograf for fa´en". Medlemmerne er i vores alder (50 - 70 år). Jeg omtaler det jo ind imellem som nisseklubben. De der har bedst tid til bestyrelsesarbejde, det er folk, der har en pensionistlignende status. Hvis man har et arbejde, så er det først fra halv fem, at de kan lave noget med biografen. Så ville det slet ikke gå i dette tempo. Det ville det altså ikke. Hende, der var formand før mig, hun var også pensionist og lagde et vældigt arbejde i det. Vores kasserer er pensionist, så der er nogen af os, der kan være til rådighed med det vi skal levere på alle tider af døgnet - hvis vi gider det.
 
 
Klassisk model fra Odense Stole og Møbelfabrik, årgang 1943

SPM: Har I nogen ambitioner om at få nogle yngre mennesker ind i arbejdet

Meget gerne. Vi har fået en åbning. En venlig forespørgsel fra Køge Ungdomsskole og kunne vi få de unge den vej ind, ville det være rigtigt fint.....De unges mønster har ændret sig. De går i biografen som led i en bytur. Dvs., at de spiser måske noget mad, så går de i biffen, og så går de på diskotek, og så går de hjem og sover til mandag morgen. I hver fald dem, der bor ude på landet. Så tager de til Roskilde og Køge." Hvalsø Bio havde mere eller mindre opgivet det.

Så længe vi har vores Børne Bio, hvor vi kan rekruttere de skolesøgende fra 7-12 år eller sådan noget, 14 måske? Så fylder vi næsten biografen, når de kommer i stor mængde. Det er vi glade for, og vil også gerne have de unge tilbage. Ind imellem har der været en film, en tåreperser af en art, hvor en ung person bliver ramt af kræft som 21 årig, netop som hun har fundet sit livs store kærlighed. Så kan der komme en gruppe unge mennesker, der skal hen og se den sammen. For nylig havde vi streaming af E-sport du ved, så kommer nørderne. Unge mennesker, med puder og dyner og det hele. De kan tage en lur ind imellem hvis det er det, det handler om, og de vil gerne komme tilbage. De syntes det var fedt, at vi gjorde det. Vi har fået stor ros for det.

Som formand skal jeg jo ikke det hele. Der er jo det gamle ordsprog, der siger, at "Arbejdet løber derhen hvor der er nogle idioter, der vil have med det at gøre". Jeg siger "Jeg vil sådan og sådan, og jeg skal nok levere, men jeg vil ikke også lave det, det og det". Jeg vil f.eks. ikke stå i kiosken. Jeg har også sagt, at min betingelse for at blive valgt som formand, er fordi jeg syntes, det var vigtigt, at der er noget kontinuitet. Den gamle formand havde været der i to år, og der er meget at lave, og nu ville hun gerne holde op, og der var ikke andre der ville. Jeg sagde, at jeg ville gerne, og nu skal I høre betingelserne. Kassereren tager sig af alt med økonomi. Jeg skal nok skrive under og tage ansvaret. Jeg gider ikke have med det at gøre. Nu har jeg haft en revisor i 30 år, der har taget sig af mine regnskaber. Så definerer jeg ikke min fritid for at komme herind og spille klog over noget jeg ikke har forstand på. Punkt 2 , foreningensteknikaliteterne, dvs., at der bliver indkaldt til møder i henhold til reglementer og forordninger og vedtægter mv, det vil jeg gerne have, at næstformanden tager sig af. Det havde alle det fint med.
 
 
13 rækker klassiske stole i den fine biografsal, moderniseret af Holger Pind i 1943.

Klik på billedet og se en større version

Så skal jeg nok fortsætte med at lave PR og tage en masse møder i dagtimerne når ingen andre kan, og jeg skal nok være sparringspartner med Asger (konsulent, fundraiser og blæksprutte) som er projektets reelle motor. Og så er der måske også en slags kendiseffekt med "Søren Rislund", selv om jeg ikke tillægger det væsentlig betydning. Jeg bruger det ikke til noget, altså hvis jeg kan blive fri. Kan jeg bruge det til noget, - vil det have en effekt, så kæmper jeg ikke hysterisk imod, men jeg betragter det ikke som af betydning. Det er forbi.

SPM: Støtte fra Køge Kommune, hvad er status?

Ja hele den proces står i et vadested. Lige nu har vi udsigt til at få en halv million. Det tager tid, og vi vil gerne rykke på projektet, og sige at næste sommer, så lukker vi en periode, og går vi i gang med den sal. Jeg tror ikke på, at vi når det.

SPM: Hvor mange billetter sælger I om året?

Ca 3000 tror jeg, og det er alt for lidt. Asger og min flinke næstformand tager sig af disse tal. [I 2015 havde vi ialt 5868 gæster (alt inklusive), Asger Bak]

SPM: Hvordan ser det ud med arbejdsdage?

Arbejdsdage er primært onsdage for vores vedligeholdelsesgruppe og en rengøringsgruppe. Ligesom jeg ikke vil have med regnskab at gøre, så kan vi jo ikke undgå, at der skal gøres rent. Og det vil sige, at der er nogen, der skal definere rengøring som guldrandet hobbyvirksomhed. Det er inden for gruppen af reelle helt … den ene er f.eks. lige i øjeblikket min kone, der svinger gulvkluden. Det er jo nødvendigt, når der kommer folk ud og ind. Vi kan ikke gå ud og købe rengøring. Vi har ikke råd.
 
 
Søren Rislund, formand for Foreningen Borup Kino, Ingerlise Jensen & Thomas Hauerslev, 3. november 2016.

SPM: Planlægger I alternativt indhold. Feks. Gaming?

Ja, vi har nogle aftener i gang med det, dem der hedder Tapperiet / Køge ungdomsskole. De har jo nogle budgetter til at lave koncerter for. De har spurgt om de kunne lægge nogle ting hos os. Vi er særdeles interesserede, og her i november kommer Tapperiet med en jazz-koncert i Borup Kino. Det er sgu da kulant!

SPM: Hvordan blev du involveret i Borup kino?

Det blev jeg vel omkring sæson 2004/05, hvor vi havde en visningen af "Kongekabale". Det var en lukket filmklub. Vi fik nogle kendisser til at komme ned, vælge film og fortælle om arbejdet. Fra Lone Hertz til Klaus Bondam. Vi var ude og se på andre foreningsbiografer ude i Solrød på siden nede i kælderen. Men vi vidste jo ikke hvad vi skulle gribe eller gøre i. Det har jo betydet så vældigt, at Asger er kommet og deltager i arbejdet. For at sige det, som det er: Det står og falder med Asger Bak, der jo i sit arbejdsliv har leveret til biografbranchen og har har fantastiske forbindelser sammesteds. Vi ville ligne får, hvis han sagde farvel. Det står og falder på Asger. En gang imellem så kan vi godt være uenige. Smådetaljer, men vi kommer overens med det igen, for han er et meget behageligt menneske at arbejde sammen med.

SPM: Hvad er din motivation for at involvere dig i Borup Kino?

Det er et redningsforsøg på, at dette skal være lidt mere end en kulisse af en soveby, for som jeg har sagt mht. de lukninger der har været - og du kan se om morgenen så er perronen til københavnstoget proppet, og om eftermiddagen så kommer de den anden vej. Vi har god lokal hjælp. Har du hørt om Murerfestivalen? Det var en sponsor-leverance til en værdi af måske en kvart million, som byens håndværkere kom og leverede i form af en straight arbejdsindsats. For søren, de vil gerne hjælpe os! Men vi er bare lidt for dårlige til at få betalt tilbage. Jeg har tænkt på noget synlighed på lærredet, i stedet for de gamle rammer, der hang på væggene, og som vi tog ned, da vi renoverede. Nogle gange modtager vi også naturalier. Vores håndværksmester smed 50.000 og samme stod i spidsen for Murerfestivalen. Murerfestivalen er udtænkt hen over dette skrivebord. Vi arbejder p.t. på en slags reklamefilm for at tilgodese vore hjælpende håndværkere. Vi bruger bl. a. fotos taget af biograftossen Thomas Hauerslev.., -kender du ham?
 
 
Borup Kino, 3. november 2016.

Det var Asger, der sagde, "Skal vi ikke lave en murerfestival"?

"En murerfestival? Hvad fanden er en murerfestival?" lød mit måbende svar.

Ja, så måtte vi definere hvad en murerfestival er, og det er simpelt hen, at få leveret et stykke "solid" facaderenovering for ingen penge, imod, at vi giver noget mad, spiller noget musik og skaber noget fest i gaden. Det forelagde vi så murermesteren hernede og nogle andre. De syntes det lød så åndssvagt, at det kunne de ikke sige nej til, så det ville de gerne [griner]. Det er vidunderligt, og det gav jo et boost. Jeg skrev på Facebook og til aviserne, og det var ligesom, at alle i byen sagde "Hold da op! Kan vi det her i hullet?". Ja, det kan vi godt, hvis der er nogen der gider, og nogen der leverer. Håndværkerne ved jo godt, at vi leverer masser af tid med det vi laver.


Jeg bor selv lige ved siden af, og var klar den morgen, der var murerfestival. Vi skulle starte ved syvtiden. Jeg tror den var halv syv, så brummede den første maskine ned igennem Lindevej. Det var en palleløfter med et fadølsanlæg. Det kan godt være, at de dér hardcore murere havde forventet et eller andet tyndt øl fra biografdamerne ned i Kino - hele gråhjelmskulturen (undskyld). De havde deres eget fadølsanlæg med, for der havde lige været fødselsdag blandt en af håndværkerne. Det var en festdag på tværs af alle mulige grænser, som i sådan en lille stationsby nogle gange kan være stive og næsten uoverstigelige.

SPM: Hvad kræves der for at holde sammen på de frivillige?

Det kræver først og fremmest, at de frivillige skal forstå hvad det er de leverer. De leverer en biograf med sloganet, "Borup - by med biograf - også i fremtiden". Det er dét vi leverer, og der skal man finde den umiddelbare glæde i bevidstheden om, at det er dét man gør. Hvis man begynder at sige "What's in it for me?". Ja, det er jo den biograf, som du selv leverer. "Ja men, det er jo ikke meget". "Nej men hvis du syntes det ikke er meget, så skal du måske lade være, og investere din tid i noget andet hvor afkastet er bedre". Vi snakker om - måske inspireret af f.eks. Hvalsø - og de laver måske en filmrelevant udflugt med to busser med alle deres frivillige. Det har vi ikke rigtigt råd til, så vi gør noget andet. Lad os mødes, for der er nogle, der gerne vil. Lad os mødes til æbleskiver og drikke et glas gløgg en hverdags aften for igen at hilsen på hinanden og hygge os lidt. Men vi er ikke engang nået i retning af at lave en brugbar fordelsordning. Det kunne godt være, at når man var medlem af Borup Kino, så fik man - ud over æren af at spytte i kassen, nogle små fordele. Men vi skal måske til at lave nogle flere live arrangementer, så er det der vi kan styre det. Normalt kan vi ikke styre det, da det er udlejerne, der bestemmer billetprisen.

 
 
KINO's foyer med fortidens storfilm på væggen.

SPM: Hvordan foregår jeres rekruttering? Kommer der lige så mange ind i foreningen, som der forlader den?

Det er lidt op og ned. Jeg har oplevet de sidste par år, at det er lidt tungere når det bliver mørkt og lidt koldt derhenne. Der hvor jeg syntes problemet er størst, er hvis der er flere frivillige på arbejde, end der er kunder i biksen. Så kan jeg godt se ideen med små sale med kun 20 sæder. Men det er jo også noget fantastisk ved at bevare den sal vi har, under en eller anden form, det er der.

Det er også mig, der er nøgleholder i systemet. Alene det, for jeg har det lidt sådan, at hvis det skal give mening, skal jeg ikke bare vide nogenlunde hvor mange nøgler der er ude. Så skal jeg vide hvem, der har hvilken nøgle. Jeg har lange lister med hvem der har hvad. "K" er kinonøgler, og der er lange instrukser til folk, der en dag overtager det fra mig. Det er nogen, der stadig er ude i systemet, og selv i min tid, og under den første formand, så er der dukket nøgler op, som vi ikke vidste eksisterede i systemet. Jeg skulle måske have været vicevært i mit arbejdsliv? Som nøgleholder med ret til at kalde mig vagtmester, har jeg 50 nøgler ude og svømme, hvoraf de 20 er i sæt med operatørrumsnøglen, og jeg tror vi er 17 operatører i øjeblikket.

Der er lidt rotation. Vi havde en skide god mand. En arbejdsløs trykker, der boede i huset ved siden af. Bortset fra Asger var han en meget god mand for KINO for han var der hele tiden. Inde og hjælpe Asger, ordne og regere osv. Så fandt madammen ud af, at de skulle flytte til København, og så stoppede han desværre. Det er jo vilkårene i foreningsliv.
 
 
SPM: Er der en nettotilflytning eller en nettofraflytning i Borup?

I eftersommeren kom der en analyse frem, at ud over en eller anden by uden for Vejle, så var Borup Danmark's næstmest tilflyttede stationsby af den her størrelse - så det er her folk de flytter til. Det er meget positivt. Borgmesteren stillede sig op og sagde "Sådan er det i Borup, og derfor skal vi jo sørge for, at en by af Borup's beskaffenhed jo har sit eget kulturliv, så de ikke skal rejse 20 km...." - du kan saftsusemig tro, at den er skrevet ned og ført til protokols, "så de ikke skal rejse 20 km til nærmeste storby" - underforstået Køge. Nej vi skal have det herude chef! Der er faktisk på det seneste kommet indikationer på, at han mener det…

Man skal jo som foreningsmenneske, som er afhængig af midler udefra, kende det system, der griber sig selv i halen. Vi skal have tilskud fra kommunen, ellers får vi ikke noget fra Filminstituttet, og når vi har fået fra begge de to, så giver det mulighed for at søge penge fra private fonde. Vi er nødt til at vise checken, før vi kan søge videre. "OK, så får I også en halv million af os", og så ruller det derudaf. Det er vi ret sikre på. Ved årets start har vi fået 50.000 til de værste projekteringsopgaver. I sin tid fik vi til digitaliseringen af kommunen og Filminstituttet, og så fik vi til sikring af bygningen med trækbånd. Sidstnævnte blev bevilget nærmest pr kulance. Udvalget var her og kikke på bygningen, så nu er den sikret imod sne og stormvejr. Så har vi nok været lidt mere optimistiske med, at vi nok skulle få nogle flere penge. Man bidrager vel ikke med betydelige midler til digitalisering af driften med henblik på, at vi skal fryse om vinteren. Vi er nødt til at have denne gulerod, som gør, at vi syntes det er sjovt at drive det videre. Der skal være noget at drive det videre i retning af. Det er det, der motiverer os. Både Kino's frivillige og de lokale sponsorer, der hjælper os. Der skal være lidt gulerod, der siger, at på et tidspunkt, er der rigtig varme i salen - RIGTIG varme!

Vi kan ikke bare lade som om og sige ”Nå, så driver vare den den biograf hvor der altid er skide koldt halvdelen af året”. Det kan man jo ikke. Det kan vi ikke bare slå os til tåls med. Alternativt bliver vi nødt til at lukke biksen, for så har vi ikke motivationen. Vi kan nemlig ikke sige ”Jamen, så er vi den biograf hvor vi bare sidder og fryser, og det generelt er udsigtsløst”. Vi glædede os over udviklingen for biografen i Ringe, hvor man over tid havde rejst 5,5 million. Så synes vi jo, at vi her i Borup har noget at have vore forhåbninger i. Køge er vel en solid kommune, som vil vide også at sørge for skatteyderne uden for købstaden. Vi forlanger ikke mirakler og penge over-night. Vi bliver ved i mange år. Som forening leverer vi mere end solidt og ordentligt. Vi er en forening, som Køge Kommune alene bør være stolt over at rumme. Og her minder jeg igen om, hvad borgmesteren sagde om tilflytningsattraktive Borup's krav på eget kulturliv… Mon ikke det nok skal gå alt sammen…
 
 

Klip fra Foreningen Borup Kino Facebook side

 
KINO's spritnye neonskilt.

John Radmer har anmeldt Borup Kino – 5 stjerner
28. september

Den får lige en tand mere, som en hyldest til alle de skønne frivillige, der bare kæmper for at Borup er en by med biograf - Også i fremtiden - TAK FOR DET ❤


Jesper Larsen har anmeldt Borup Kino – 5 stjerner
29. september

Det var da en dejlig oplevelse, filmen Florence passede godt til interioret, teknisk var det helt fint og det er vel det vigtigste.



Povl Lystrup Thomsen har anmeldt Borup Kino – 5 stjerner
30. juli 2013

Denne smukke gamle Kino, er som at gå ind i kullisen til en god film. Med sjæl og hjertevarm er dette et sted mere end bare en filmoplevelse. Film SKAL ses i Borup Kino. 5 Bogart Hatte

Borup Kino's FB side, ultimo november 2016:

"Så er det på søndag af filmen skiftes ud med lækker vokaljazz... "Som spillested og kulturhus giver samarbejdet med Borup Kino os mulighed for at sprede vores aktiviteter ud. Det er unik ramme med masser af sjæl. Vi arbejder i øjeblikket med en strategi om at sprede institutionens aktiviteter ud til et bredere og nyt publikum, og her giver det nye samarbejde super god mening, og en fed mulighed for at bidrage til kulturlivet i kommunens vestlige del.." siger Tapperiet´s Jakob Baggesen, mens Kino-formand Søren Rislund mener: "Kino kan lære alt af Tapperiet om muligheder og praktik i forbindelse med de live-arrangementer, vi så gerne vil have op at køre. Det ligner sgu en win-win situation med win på."
 
 
   
Gå: tilbage - op
Opdateret mandag, 01 januar 2024 18:17:14